Drie manieren om geld te verdienen op Webcam-sex.nl

Webcam-sex.nl

Omdat je een extra zakcentje wil verdienen, heb je besloten je aan te melden op Webcam-sex.nl. Door in je vrije tijd achter de webcam te kruipen en met bezoekers van Webcam-sex.nl te chatten, kun je inderdaad veel geld verdienen. Maar hoe werkt dit precies op de website Webcam-sex.nl? Je leest het in dit artikel.

Zelf ben ik ook actief als webcammer op Webcam-sex.nl. Ik weet dus precies hoe je geld kunt verdienen op deze website. De drie manieren om geld te verdienen op Webcam-sex.nl, worden hieronder kort beschreven.

Geld verdienen door doelen in te stellen

Ten eerste kun je bij Webcam-sex.nl geld verdienen door doelen in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven op Webcam-sex.nl dat je bij een donatie van 25 euro je shirt uittrekt. Geeft een bezoeker van Webcam-sex.nl jou 25 euro, dan trek je je shirt uit. Dit is een win-winsituatie: jij verdient een aardig zakcentje en de bezoeker van Webcam-sex.nl krijgt te zien wat hij of zij wil zien. Overigens kun je zelf kiezen hoeveel de bezoekers van Webcam-sex.nl moeten betalen om bepaalde dingen van jou te zien. Je kunt bijvoorbeeld 25 euro vragen om je shirt uit te trekken, maar ook 10 euro, 5 euro of 1 euro. Zelf vraag ik hier 10 euro voor.

Webcam-sex.nl

Geld verdienen door privé te chatten

Een andere manier om geld te verdienen als webcammer op Webcam-sex.nl, is door privé te chatten met gebruikers van de website. Je kunt zelf kiezen hoeveel de bezoekers van Webcam-sex.nl moeten betalen om privé met jou te chatten. Dit kan 0,10 euro per minuut zijn, maar ook 5 euro per minuut.

Ik vraag zelf 1 euro per minuut voor een privé chat. Dit lijkt weinig, maar ik verdien hier veel geld mee. De prijs van 1 euro per minuut trekt veel mensen en voor je het weet, ben je 5 minuten met iemand aan het chatten. Doe je dit met meerdere mensen tegelijkertijd in losse chats, dan kun je in 5 minuten tijd veel geld verdienen. Vraag je meer geld voor een privé chat, dan heb je over het algemeen minder chats tegelijkertijd en dit betekent dat je minder geld kunt verdienen.

Geld verdienen door berichten te ontvangen

Tot slot kun je ook geld verdienen door berichten te ontvangen op Webcam-sex.nl. Door zelf leuke berichten te sturen – eventueel met een spannende foto – kun je ervoor zorgen dat je meer berichten ontvangt. Dit betekent dat je meer geld verdient.

Ik vind het erg leuk dat je geld kunt verdienen door berichten te ontvangen op Webcam-sex.nl. Het ontvangen van berichten kost je namelijk geen moeite en is vaak erg leuk. Geeft iemand jou een complimentje in een bericht, dan krijg je in feite betaald om een complimentje te ontvangen. Dit is zeker geen straf!