Wat is een vibrerend ei en hoe werkt het?

vibrerend ei

Wil jij je seksleven een boost geven maar weet je niet goed hoe? Hebben jij en je partner het nodig om weer even samen op seksueel avontuur te gaan? Een vibrerend ei kan de oplossing bieden. Dit bijzondere seksspeeltje is razend populair aan het worden in menig slaapkamer. 

spannend seks speeltje

Wat is het?

Een vibrerend ei kun je inbrengen bij een vrouw in de vagina. Een vibrerend ei is een speeltje voor samen waarbij je de touwtjes uit handen geeft aan je partner. Het vibrerende eitje is bedoeld om vaginaal in te brengen en zal je door middel van trillingen naar een hoogtepunt brengen. Erg leuk voor wat variatie tijdens voorspel.

Verschillende eitjes

Er zijn een aantal verschillende eitjes om uit te kiezen als je besluit dit speeltje aan te schaffen. Zo zijn ze bijvoorbeeld waterproof verkrijgbaar. Je kunt dan ook genieten van het eitje onder de douche of zelfs in het zwembad. Bovendien zijn er eitjes met verschillende standen zodat je zelf kunt bepalen hoe hard het eitje trilt. Dit is fijn als je eerst even rustig kennis wil maken met dit gevoel. Het is namelijk een compleet nieuwe ervaring.

ei

Trainen met een vibrerend ei

Naast de seksuele functie van het vibrerende ei kun je het ook gebruiken om je bekkenbodemspieren te trainen. Dit is prettig en nodig na een bevalling, of als je op een andere manier aan het revalideren bent.