3 tips voor betere seks

Je bent niet ontevreden over je seksleven, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Wil je jouw seksleven naar een hoger niveau brengen? Lees dan de tips in dit artikel, want deze tips helpen je betere seks te hebben met jouw partner.

Tip 1: denk aan je eigen genot

Het is erg belangrijk om je partner te plezieren, maar je mag jezelf zeker niet vergeten. Denk ook eens aan je eigen genot en je merkt vanzelf dat je veel meer plezier krijgt tussen de lakens. Dit enthousiasme kun je weer gebruiken om je partner te verwennen. 

Tip 2: probeer eens wat seksspeeltjes

Als je de seks met je partner wat saai vindt geworden, kun je seksspeeltjes introduceren om de boel wat spannender te maken. Er zijn zo veel verschillende seksspeeltjes, dat je altijd wel een speeltje kunt vinden dat bij jou en jouw partner past.

Tip 3: gebruik glijmiddel

De meeste mensen denken dat je glijmiddel alleen gebruikt als je anale seks hebt. Onzin! Je kunt glijmiddel ook gebruiken voor vaginale seks en zelfs voor aftrekken en vingeren. Met glijmiddel worden bepaalde standjes een stuk gemakkelijker en bovendien prettiger. Wij raden je dan ook zeker aan eens glijmiddel te gebruiken tussen de lakens, gewoon om te achterhalen hoe jij dit vindt.