Nooit te oud

Je bent nooit te oud om een liefde te vinden via een dating site. Vorig jaar een account gemaakt op een dating site. Daar kwam ik de liefde van mijn leven tegen. Ze heet Kim, een hele spontane meid uit het zuiden. Inmiddels ben ik alweer een jaar samen met haar. Ik was daarvoor droevig en wist niet goed wat ik moest met mijn leven na een echtscheiding. Ik heb ook geen kinderen en met mijn familie spreek ik weinig. Mijn moeder woont in België, waardoor ik haar niet vaak zie. Ik zag het niet zo zitten om daar vaak in de weekenden naar toe te gaan. Ik ben echt iemand die liever lekker thuis blijft. Iemand die lekker in de tuin werkt. Kim heeft net zulke groene vingers als ik. We zijn daarom vaak in de tuin te vinden. Met de zon erbij is het altijd genieten, zeker nu de bloemen weer uitkomen.  Sinds kort volgen we een tuincursus voor tuinliefhebbers. Zo laten we ons inspireren en hopen we dat onze tuin nog mooier wordt. Deze lessen gaan onder andere over borders en perken, maar ook over exotische- en kamerplanten. Ontzettend leerzaam en leuk om samen te doen. We wonen nu een half jaar samen en we zijn allebei dik tevreden.  Ik ben in tijden niet meer zo gelukkig geweest. Kim heeft wel kinderen, twee pubers, die ze elk weekend nog ziet. Ze heeft ze ook al aan mij voorgesteld. Ik kan goed met ze opschieten, maar ik probeer me niet te veel met hun leven te bemoeien. Ik kom immers  plotseling maar in hun leven zonder dat ze daar om gevraagd hebben. We proberen dat rustig op te bouwen. Het gaat goed zo en we zijn beide gelukkig, daar gaat het om toch. Iedereen die zich ook maar een beetje alleen voelt kan ik het daten via een datingsite aanraden. Als je op leeftijd bent kom je daar makkelijker in contact met mensen van je leeftijd.logo (1)